Nieuwe zangers welkom bij Christelijk Mannenkoor Assen

Het Christelijk Mannenkoor Assen (CMA) nodigt mannen, die van zingen houden, uit om eens vrijblijvend een kijkje te nemen bij een repetitie van het koor op dinsdagavond in Assen.

Heb jij altijd al prachtige koormuziek willen zingen en lijkt het je leuk om dat in een mannenkoor te doen, dan is het CMA het koor waar jij je thuis zult voelen, want meezingen is meebeleven!

Optreden CMA in de Jozefkerk te Assen

Het koor telt momenteel circa 130 leden afkomstig uit de wijde omtrek van Assen. Het koor treedt regelmatig op in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Naast optredens geeft het koor ieder jaar een voor- of najaarsconcert en twee Kerstconcerten.

Sinds 1999 is de muzikale leiding in handen van Bert Duijst uit Hasselt en met hem gaan wij weer een actieve en boeiende tijd tegemoet.

20 en 21 december a.s. hopen wij onze jaarlijkse Kerstconcerten te geven, vrijdag in de Bron aan de Einthovenstraat (Marturiacomplex) en zaterdag in de theater/concertzaal van De Nieuwe Kolk aan de Weiersstraat 1 te Assen. We zingen dan beroemde koorwerken samen met bekende solisten en begeleiders.

De sfeer binnen de groep is erg goed. Er is veel plezier, maar daarnaast wordt er serieus gewerkt en gezongen.

GeĂ¯nteresseerden zijn van harte welkom op de dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur in De Bron, Einthovenstraat 28, 9402 CB Assen. Wij starten het nieuwe seizoen op 20 augustus 2019.